Берое и Локо София поделиха точките

Железничарите изравниха в края на мача
23 юли 2022 20:50, Александър Попов
4
Берое и Локо София поделиха точките
Снимка: Lap.bg, архив

Отборите на Берое и Локомотив София завършиха 1:1 в мач от третия кръг на Първа лига, игран на стадиона под Аязмото в Стара Загора.

Домакините поведоха с първата си възможност в двубоя в 32-та минута, когато Абубакар Тунгара се разписа с глава от близко разстояние след добро центриране от фаул на Симеон Мечев.

Възпитаниците на Станислав Генчев натиснаха в търсене на изравнителен гол след почивката и успяха да стигнат до него четири минути преди края на редовното време, когато Димитър Митков бе изпуснат от защитата на "зелените" и се разписа от непосредствена близост след центриране отдясно.

Берое се изкачи до пето място в класирането с четири точки, докато Локомотив продължава да търси първата си победа от началото на сезона и заема 14-та позиция с актив от две точки.

В следващия кръг Берое гостува на ЦСКА в неделя, 31 юли, от 21:00 часа, а Локомотив София посреща Ботев Пловдив по-рано същия ден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: БероеЛокомотив София
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Локо софия - слабо отборче съставен основно от изгонени от Левски некадърници и няколко и трима ужденци които се учат да играят футбол
2
1
 
4
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Само сесека литикс
1
0
 
5
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 година
Вчера ганчевите и домусите направи Х, а днес заралиите и машинистите пак Х... Много тотаджийски почва първенството.... И изобщо някой гледа ли първенството на гелосания делиорманец, микренското джудже и на бат Венци тотото.